postorder brudkatalog

Som ni all vet sa har inte sjalv nagot leva

Som ni all vet sa har inte sjalv nagot leva

An mindre ett sexliv. Och allra minst ett karleksliv. Darfor inneha sjalv sen lange varit med i den arme dejtingsajt-svangen, och testat ett hop olika sidor. Detta i nagon slags ana att det amna forstora mina chanser att nog, kanske ringa anordna en aning hand aterigen. Efter att ha insett vilka fuffensmetoder Match anvander sig fran, sa borjade sjalv istallet att testa . Och de verkade ju vara en aning smaroliga sadar. Det badade bra!

Typ straxt borjade jag att forutse sa kallade ugglor i mossen. Begravna hundar och laka koret. Det varenda namligen sa att jag inte fick nagra besok. Det var tamejfan som att sjalv ej existerade. Jag kunde metodiskt sitta och klicka igenom vag efter vag fran unga kvinnor, utan att fa ett enda pahalsning retur. Halla? Syntes sjalv? Var jag i The Matrix? Fanns det nagon sked?

Jag betalade 248 kr i manaden i atminstone ett halvars tid innan sjalv trottnade. Det varenda gott nagot ar darefter genast. Forst pro nagra veckor sen borjade sjalv ta en blick gallande det laka aterigen, och bestamde undertecknad pro att dubbelkolla med Motesplatsens kundtjanst. Hade de gjort nagon omstallning i besoksfunktionen pa sidan? Efter en stund fick sjalv genmale.

Min profil var kopiost sann osynlig. Jag hade betalat forut nagot jag ej kunnat anvanda uppbokat ut, Thailand brudar och jag hade ingen fornimmelse. Rent krasst kan sjalv ju riktig ha missat karna livs karlek, eller minst ett helt liga turer i halmen, pa grund av detta.

Varfor varje da min profil osynlig? Det hade kundtjansten forst inget besvarande pa. De forsokte med att jag jag begart att lite mitt konto osynligt, men det hade sjalv da uppriktig inte. Inom kort kom de kungen varfor, och det hade med karna anvandarnamn att bega. Jag hade dopt undertecknad allena till danielwerner. Man far ej ha nagra som helst kopplingar till anvandaruppgifter utanfor sidan, darfor man enar kan ljuda folk motas en utan att avlona dessa enorma summor for ett medlemskap. Logiskt.

Det fick man inte skapa, alldenstund det ar karna riktiga namn

Och absolut, jag hade struntat i dessa stadgar. Det ar dock inte ett dyft unikt. 80% av medlemmarna pa sidan har en dampad eller mindre dampad hint om deras mailadress eller facebook-konto. Det utfor de minsann intet at, men min personliga tankegang ar att de struntar i att satta dit kvinnliga medlemmar i och med de ar de stora dragplastren (majoriteten fran allihopa betalande medlemmar ar och kommer att besta desperata man).

Naja, det var ett foga sidospar. Det vasentliga varje att sjalv hade fatt ett hop mail av kundtjansten, just gallande att karna anvandarnamn ar emot reglerna. Varje gang hade de fragat vad sjalv vill byta ut till, vilket sjalv givetvis ej svarat gallande i och med jag inte ar hur klantig som helst. Ingen men skedd, trodde jag. Men genast visade det sig namligen att de hade gjort uppsyn profil osynlig darfor detta. Ingen sadan information fanns i nagot mail fran kundtjansten. Ej heller star det nagot i reglerna om att de kommer att foreta medlemmar osynliga ifall de bryter mot reglerna.

Om du bryter kontra nagon fran ovanstaende stadgar kan ditt anvandarkonto bli raderat. Detta galler aven ifall du ar VIP-medlem. (VIP-avgift betalas inte aterkomst). Motesplatsen ager aven riktig att bestrida nytt medlemskap till de personer som tidigare fatt sitt konto raderat.

En ren sajt med massa medlemmar, varav ej all ar 50+ och korpulenta

Sudda karna konto, acceptera. Inte handla mig osynlig utan uppsyn kunnande, sa sjalv kan fortsatta att spendera medlemsavgiften utan att veta att sjalv inte ens syns pa sidan! Det ar rent fusk. Just det arme skickade sjalv som besvarande till kundtjansten, och efter en bit bollande (och slutligen tvang pa att byta ut anvandarnamn) sa lade de gallande 12 + 20 VIP-dagar pa mitt medlemskap. Sjalv ar inte nojd. Det ar som att hitta en avsagad penis i filmjolkspaketet, och lite ett presentkort kungen filmjolk som plaster pa saren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *